Forskningsbibliotekar i ABA Gerd Callesen 1940-2023: Nekrolog - Jørgensen og Henning Grelle, Jesper (Arbejderhistorie, 2023)
Natten til torsdag den 9. november, dagen inden hans 83-års fødselsdag, døde tidligere forskningsbibliotekar ved Arbejderbevægelsens Bibliotek og Arkiv (ABA), dr. Phil. Gerd Callesen.