Det daglige brød var ikke nok - Jensen, Tine (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2011)
En undersøgelse af landarbejdernes ernæringsforhold og den fysiske påvirkning heraf i Danmark i årtierne omkring 1900.