Elev- og studenterprotester gennem 50 år - Nielsen, Knud Holt (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2018)
Studenteroprøret og protestdemonstrationer blandt de uddannelsessøgende markerer 1968. Siden døde oprøret. Denne systematiske kortlægning af de uddannelsessøgendes protesters omfang og temaer de sidste 50 år viser at vi nu må revurdere myten