Dansk arbejderhistorie efter 2000 - Knudsen, Knud (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2020)
Artiklen giver en introduktion til temaer og tendenser i dansk arbejderhistorie i de to første årtier af det 21. århundrede. Den søger at vise, hvordan periodens store forandringer internationalt og nationalt har sat sit præg på dansk arbejderhistorie, rejst diskussioner og inspireret til ny forskning.