Selskabet for Arbejderhistorie fylder 50 år - Hansen, Anette Eklund (Arbejderhistorie, 2020)
SFAH har sejret ad helvede til – godt. Arbejdernes historie er blevet en integreret del af Danmarkshistorien. En af feltets nestorer giver i anledning af jubilæet en statusopdatering på selskabets historie.