Københavns homoseksuelle borgerskab: Arbejderpressens beskæftigelse med Den store Sædelighedssag i 1906-07 - Nyegaard, Niels (Arbejderhistorie, 2020)
I 1906-07 fik Den store Sædelighedssag Københavns arbejderpresse til at skrive adskillige artikler om mandlig homoseksualitet. Flere af disse artikler skrev sig ind i periodens bredere medborgerskabsdebatter og udtrykte et yderst ambivalent syn på mænd, der dyrkede sex med andre mænd.