En trædesten på vejen til magten: En diskuterende analyse af en bog skrevet af Thorvald Stauning - Bonde, Christen (Arbejderhistorie, 2022)
I 1923 havde landets næststørste parti, Socialdemokratiet, til gode at danne regering. Partiformand Thorvald Stauning skrev en bog, der rakte ud til vælgerne. Den svære opgave lød at overbevise dem om at stemme på arbejderpartiet, selv om de havde vidt forskellige økonomiske og sociale interesser.