PÅ FLUGT (anden del) - Hansen, Anette Eklund; Hansen, Dorte Ellesøe (Arbejderhistorie, 2016)
Strømme af mennesker på flugt fra krige, konflikter og forfølgelser i deres hjemlande er ikke noget nyt fænomen. det har foregået i århundreder – også med danmark som mål. Vi vil på de følgende sider i tekst og billeder sætte fokus på nogle eksempler fra det 20.- og 21.århundrede, hvor danskere på forskellig måde – ofte hjælpsomt og solidarisk har støttet mennesker i nød.