Nye fortolkninger af kritikken af den politiske økonomi – værdiformsteorierne - Sørensen, Esben Bøgh (Arbejderhistorie, 2016)
I denne artikel gives nye fortolkninger af et af marxismens hovedværker med den særlige tilgang som betegnes Værdiformsteorien