Urban Hansen II: “… at kunne knytte de nødvendige kontakter” - Bjørnsson, Iben (Arbejderhistorie, 2016)
Dette er anden artikel ud af tre om Urban Hansen karrierevej i den Socialdemokratiske bevægelse. I hele ‘serien’ forfølges spørgsmålet om, hvad var det for et parti, der skabte politikeren og hvad der skulle til for at komme til tops i det. I denne artikel søges spørgsmålet besvaret ved at se på Urban Hansens tid i den københavnske fællesledelse og AIC. Fokus i tredje artikel vil være hans tid i Folketinget og borgerrepræsentationen indtil han blev socialborgmester.