NYE PERSPEKTIVER PÅ ARBEJDERHISTORIE I NORDISK KONTEKST - Andersen, Nina Trige (Arbejderhistorie, 2017)
Rapport fra XIV Nordic Labour History Conference, 28.-30. november, 2016, på University of Iceland, Reykjavík.