Putin-narrativer - Frederichsen, Kim (Arbejderhistorie, 2017)
anna arutunyan: Mystikken om Putin, København, Lindhardt & ringhof, 2012, 311 s., iSBn: 978-87-11-39162-4; Per Dalgård: Putin – og Ruslands ukontrollable demokrati, København, informations Forlag, 2012, 207 s., iSBn: 978-87-7514-3375; Masha Gessen: Putin: Manden uden ansigt, København, rosinante, 2012, 346 s., iSBn: 978-87-638-2360-9; Jens Jørgen nielsen: På egne præmisser: Putin og det nye Rusland, København, Frydenlund, 2013, 253 s., iSBn: 978-87-7118-039-8; Samuel rachlin: Jeg, Putin: Det russiske forår og Den russiske verden, , København, People’s Press, 2014, 224 s., iSBn: 978-87-7159-085-2; vibeke Sperling: Russernes drømme: Om det nye Ruslands selvforståelse – og Vestens misforståelser, København, Gyldendal, 2015, 272 s., iSBn: 978-87-02-17087-0