Kvinder i mandefagsstrategien 1977-1992 - Sørensen, Astrid Elkjær (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2017)
“Kvinder i Mandefagsstrategien” er fællesbetegnelsen for den række af offentlige og private initiativer, der fra slutningen af 1970’erne til starten af 1990’erne havde til mål at skaffe kvinder job i brancher, der traditionelt set kun beskæftigede mænd. Artiklen giver et overblik over strategien og diskuterer dens betydning for det kønsopdelte arbejdsmarked og værdisættelsen af traditionelt kvindearbejde.