Striden om folkhemmet – rumsliga motiv i valrörelseretoriken 1921 - Gustafson, Magnus (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2021)
I denna artikel diskuteras hur begreppen hem och folk kommer till uttryck i valrörelseretoriken i riksdagsvalet 1921 när kvinnor för första gången kan kandidera och rösta