Karl Marx 1864 og forsigtighedsprincippet - Czeskleba-Dupont, Rolf (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2014)
I efteråret 1864 prøver Marx at skrive en fælles politisk platform for Internationalen og derpå for et statstro tysk arbejderparti (ADAV) – læs hvordan det spænder af!