Kritisk teori som radikal kriseteori: Kurz, Krisis og Exit! om værdikritik, kapitalismens krise og sammenbrud - Bolt, Mikkel; Routhier, Dominique (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2014)
Er krisen og de folkelige protester begyndelsen på enden af den neoliberale kapitalisme eller er det en grundlæggende krise i den kapitalistiske produktionsmåde? Artiklen præsenterer den værdikritiske debat med udgangspunkt i Robert Kurz værker og tidsskrifterne Krisis og Exit!.