“Kunst og Arbejdermuseet" - Aasted Gottlieb, Susanne (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2014)
Ny kunstudstilling på Arbejdermuseet MED MENNESKER i centrum præsenterer museets egne samlinger af politiske og hverdagsrealistiske malerier, portrætter og tegninger