Solidaritetens fleksibilitet: Fagforeningskultur til forhandling på et europæiseret arbejdsmarked - Jørring, Cecilie; Køhn, Sabine (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2014)
Som bidrag til forskning på området og som indspark i en aktuel debat om Den danske models udfordringer på et europæiseret arbejdsmarked, fremlægges og diskuteres, hvordan forskelligartede branchevilkår viser sig som afgørende for fagforeningsmedlemsskaber blandt polske arbejdere i Danmark.