Ret og pligt i den socialdemokratiske arbejderbevægelses idearv - Christiansen, Niels Finn (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2014)
En kommentar i anledning af Jørn Henrik Petersens bog: “Pligt og ret – ret og pligt”