LEVERPOSTEJ- MADDEN OG DEN EKSOTISKE ARBEJDER - Thorndal Abu-Ghazaleh, Anissi (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2015)
Det parlamentariske centrumvenstre virker meget optagede af de såkaldte arbejdervælgere. Men hvorfor genvinder Socialdemokraterne og SF ikke taget i de mennesker, de tilsyneladende ønsker at repræsentere? Det kan en retorisk analyse af de fortællinger, der bliver skabt om “arbejdervælgerne”, måske give ét af svarene på.