DKP 100 år - Hansen, Dorte Ellesøe (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2019)
I anledning af 100-året for stiftelsen af Danmarks kommunistiske Parti viser Arbejdermuseet plakater fra den 9. november 2019 til den 1. april 2020.