Curt Sørensen: Den europæiske deltagelseskrise: Stormagtspolitik, massedeltagelse og ideologi i det 20. århundrede En skriftlig opposition - Bryld, Claus; Sørensen, Curt (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2020)
Debat.