DSU 1960-90: – den periode hvor ungdomsorganisationen havde flest særstandpunkter i forhold til socialdemokratiet - Christensen, Peter T. (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2020)
I år fylder Danmarks Socialdemokratiske Ungdom 100 år. Dette essay fokuserer på årene 1960-1990, hvor DSU indtog flere særstandpunkter i forhold til Socialdemokratiet – fra ungdomsoprør til ideologisk fornyelse og kommercialisering af det kulturelle udtryk.