SF’s faglige politik og organisering 1959-1980 - Ravnholdt Johnsen, Rasmus (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2020)
SF’s rolle i den partipolitiske rivalisering i den danske fagbevægelseer et underbelyst tema. Som regel er det Socialdemokratiet og DKP, som har fået den største opmærksomhed. Denne artikel undersøger udviklingen af en faglig organisation og politik i SF’s første to årtier.