At arbejde med arkivformidling i udstillinger: Nina Bang og de andre pionerer - Halberg, Rikke Lie; Andersen, Nina Trige (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2025)
Arbejdermuseets nye basisudstilling Vi er arbejderne anvender et særligt greb. I udstillingens største rum, Social-Demokratens ekspeditionskontor, kommer der til at ligge ti scrapbøger dedikeret til pionerer i og omkring den tidlige arbejderbevægelse. I dette interview fortæller to nøglepersoner, kurator Kristine Kamp Albæk ved Arbejdermuseet og seniorforsker emeritus ved Arbejderbevægelsens Bibliotek og Arkiv (ABA) Henning Grelle, om historiske dokumenters vej fra person til arkiv og videre til formidling.