Vi var ankommet: Socialdemokratisme i det 21. århundrede - Køber, Jesper Vestermark (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2025)
Det socialdemokratiske parti i Danmark har altid bestået af forskellige positioner og personer, der har kæmpet om fortolkningerne af samtidens problemstillinger. I de senere år er det dog særligt profiler som Kaare Dybvad Bek, Mattias Tesfaye, Mette Frederiksen og Peter Hummelgaard, der har domineret den politiske kurs og idédebatterne i partiet. Dette essay ser nærmere på netop disse figurers bøger og engagement i den socialdemokratiske ideologiske tænkning for at klargøre, hvad det er for et socialdemokrati, der tegner sig i det 21. århundrede.