En sorglig sanning: Dansk flyktingpolitik i dåtid och nutid - Akgöz, Görkem akgöz (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2025)
I ‘The Sad Truth’ tar instruktøren sig an en utmanande uppgift – en diakron historisk jämförelse – som många historiker vanligtvis tvekar inför. När vi nu bevittnar ännu en fasansfull episod av statligt våld i Palestina, som bryter mot internationell rätt, vill jag tacka Helle Stenum för att hon har gjort denna dokumentär