Mindeord om Niels Finn Christiansen: 22. juli 1937-9. oktober 2023 - Henning, Claus Bryld, Peter Ludvigsen; Morten Thing, Grelle (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2023)
En af dansk arbejderhistories største profiler, lektor emeritus Niels Finn Christiansen er afgået ved døden i en alder af 86 år.