Lamont Library: : En guldgrube af russisk Danica i Boston - Frederichsen, Kim (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2025)
Denne artikel beskriver samlingerne af russiske arkivalier med relevans for Danmark – Danica – der befinder sig på Lamont Library ved Harvard Universitet i Boston.