Socialdemokratiet, Arbeiderpartiet og INF-spørgsmålet 1979-83 - Schmidt, Jakob Linnet (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2018)
Der er bred enighed om, at Scandilux var vigtig for Socialdemokratiets og Arbeiderpartiets sikkerhedspolitik i 1980’erne. Hvad blev der diskuteret på møderne i Scandilux, og hvordan påvirkede disse drøftelser den politik, partierne førte i kølvandet på NATO’s dobbeltbeslutning?1