Den legitime seksuelle nydelse og rammerne for seksuelt samliv i starten af 1900-tallet - Jensen, Ditte Lærkedahl (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2018)
Fremstillinger af det normale seksualliv som det blev formidlet i 12 seksualoplysende bøger på dansk i perioden 1900-1920