Kønnet solidaritet: Dansk Kvindesamfunds fremstilling af arbejderkvinderne, 1885-1910 - Andersen, Martin (Arbejderhistorie, 2022)
For mange er Dansk Kvindesamfund og arbejderkvinderne måske en uforenelig størrelse. Noget tyder imidlertid på, at foreningen stod arbejderklassens kvinder nærmere, end man umiddelbart skulle tro.