Velfærdsarbejderne: Fra kald og stand til velfærdsarbejder - Kolstrup, Søren (Arbejderhistorie, 2012)
Den 10.maj 2012 afholdt Arbejdermuseet og Arbejderbevægelsens Bibliotek og Arkiv i samarbejde med Selskabet til Forskning Arbejderbevægelsens Historie en konference over temaet ”Hvem er arbejderne?” Det følgende er Søren Kolstrups oplæg til konferencen.