DIGITALISERING AF ARBEJDERHISTORIEN GLOBALT - Andersen, Nina Trige (Arbejderhistorie, 2016)
Idisse år eksperimenterer arkiver verden over med digitalisering af eksisterende samlinger og med indsamling af såkaldt født digitalt materiale. Erfaringsudveksling omkring digitalisering var temaet på årets konference i International Association of Labor History Institutions (IALHI), som blev afholdt i Helsinki 7-10 september 2016 med det finske Arbejderbevægelsens Arkiv som værter. Et centralt spørgsmål var, hvordan digitalisering og indsamling af digitale materialer forandrer arkivers måder at arbejde på, og hvilke udfordringer og muligheder, det rummer.