KRIGSFORTÆLLINGER OG SLAGSIDER: TANKER OM HISTORIEFORMIDLING: Svar til Iben Bjørnsson - Krautwald, Charlie; Scherfig, Albert (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2016)
I sidste nummer af Arbejderhistorie (2015: 2) anmeldte Iben Bjørnsson vores bog, Brødrene Nielsen – Breve fra Den Spanske Borgerkrig. Foruden en fin gennemgang af bogens grundfortælling og opbygning rejste hun en række væsentlige kritikpunkter mod bogen.