Den pansrede næve og den udstrakte hånd: Reaktioner på revolutionære bevægelser i Danmark - Krake, Kristina (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2017)
Gennem en undersøgelse af de etablerede partiers reaktion på fremvæksten af danske revolutionære bevægelser drøfter artiklen den revolutionære socialismes vækstbetingelser i Danmark ved indgangen til mellemkrigstiden.