Den stalinistiske systemkritiker - Larsen, Chris Holmsted (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2017)
Et erindringshistorisk essay om stalinisten og systemkritikeren Carl Madsens liv, virke og betydning i det 20. århundredes kommunistiske bevægelse.