Migrantarbejdere skaber transnationalt fællesskab - Frydendahl Larsen, Stine (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2014)
Artiklen bygger på en undersøgelse foretaget blandt fagligt organiserede migranthusarbejdere i Madrid 2010. Med udgangspunkt i begrebet positionering undersøges det, hvordan migranthusarbejderne forhandler deres positioner i relation til migration, køn og erhverv.