KOMINTERN og de danske kommunister: Et dansk-russisk projekt om de danske personsager i Kominterns arkiv - Jørgensen, Jørgen; Wegener Friis, Thomas (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2014)
Arbejdermuseet & ABA, Center for Koldkrigsstudier ved SDU og Det Russiske Statsarkiv for SocioPolitisk Historie har med udgangen af 2013 afsluttet et forsknings- og arkivprojekt om godt 400 danske personsager i Kominterns arkiv, der kaster nyt lys over dansk kommunisme og det sovjetiske systems virke.