Februar 1934: Den væbnede arbejderopstand i Østrig - Lang, Alfred (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2014)
1934 blev et skæbnesvangert år for den østrigske arbejderklasse. I februar gjorde arbejderne i det røde Wien oprør mod det fascistiske Dollfuss regime. Dette essay markerer 80 året for arbejderopstanden