Koldkrigsforskning : – løse påstande eller dokumenteret viden - Dragsdahl, Jørgen (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2014)
Efter udgivelsen af DIISs store værk om den kolde krig i 2009 var Arbejderhistorie rammen om en debat af værkets konklusioner, kildebrug og historiesyn. Et nyt værk om dansk koldkrigshistorie, Bent Jensens “Ulve, får og vogtere” er nu udkommet, og Arbejderhistorie inviterer til en fortsættelse af debatten om denne vigtige del af venstrefløjens og Danmarks historie. I dette nummer af Arbejderhistorie bringer vi Jørgen Dragsdahls kritiske kommentarer til bogen.