PODEMOS SOM POSTKRISE-PARTI:: Mellem populisme og radikalisme - Agustín, Óscar García (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2015)
Podemos er et nyt politisk parti i Spanien, stiftet efter finanskrisen. Partiet har allerede opnået stor tilslutning og forventes at komme til at spille en rolle i spansk politik efter det nationale valg i efteråret 2015. Podemos repræsenterer en ny type venstrefløjsparti med tætte relationer til sociale bevægelser. I artiklen præsenteres ideerne bag partiets stiftelse, dets særlige organisationsform og program.