Militant demokrati: Mellemkrigstidens svar på politisk vold - Krake, Kristina (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2019)
Med fokus på uniforms- og korpsforbud undersøger artiklen den parlamentariske håndtering af politisk vold i 1930’erne. Det centrale spørgsmål er, om lovindgrebene kan betragtes som et forsvar for dansk demokrati.