Samtidslitteratur, arbejderlitteratur? - Lund, Nicklas Freiesleben (Arbejderhistorie, 2021)
Fra de tidlige 1970’ere og et lille årti frem var arbejderlitteraturen et profileret emne herhjemme. I dag er begrebet imidlertid stort set forsvundet fra dansk litteraturforskning og den bredere litterære offentlighed. Men er det ensbetydende med, at den danske arbejderlitteratur ikke længere findes? Og hvis den gør: Hvordan tager den sig så ud i det 21. århundrede?