Akutte tilstande har forskellig prestige blandt medicinstuderende - Holdgaard, Hans Ole; Christensen, Erika Frischknecht; Søvsø, Morten Breinholt; Lindskou, Tim Alex (Dansk Tidsskrift for Akutmedicin, 2022)
Ledere har intet resume