AT LÆSE ER AT SKRIVE Skitse til en inter-lektuel fortælleterapi - Thobo-Carlsen, John (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2008)
Fratrædelsesforelæsning afholdt d. 29. august 2008 i U 43, Institut for Litteratur, Kultur og Medier Syddansk Universitet JOHN THOBO-CARLSEN AT LÆSE ER AT SKRIVE Skitse til en inter-lektuel fortælleterapi