Hvad er den levende verdens bud på et godt liv? - Rugaard Jensen, Lea Victoria (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2025)
Anmeldelse af Michael Paulsen og Jesper Tække: Antropocæn. Menneske, samfund og dannelse i en ny tidsalder. Forlaget Unge Pædagoger, 2024