“Skal man så snakke om følelser til eksamen?” Rita Felski om følelsernes veje og vildveje i humaniora : Anmeldelse. Rita Felski. Hooked. Art and Attachment. The University of Chicago Press 2020 - Abedeny, Daniel (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2021)
Anmeldelse. Rita Felski. Hooked. Art and Attachment. The University of Chicago Press. 2020