Indledning: At skabe sig selv og sit felt - Philipsen, Heidi; Enemark Lundtofte, Thomas (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2021)
Professor Kirsten Drotner fortjener en faglig fejring, hvilket hun får med dette særnummer af Aktualitet, der har skikkelse af et festskrift. Samtidig får den bredere læserskare en unik samling korte videnskabelige artikler, der tilbyder både nye, aktuelle forskningsresultater og retrospektive blik på metodiske udviklinger med mere.