At tænke og undervise med H.C. Andersen - Bom, Anne Klara; Thomsen, Torsten Bøgh (Aktualitet - Litteratur, kultur og medier, 2020)
Med denne essaysamling vil vi opfordre til, at man netop kigger efter og eksperimenterer med, hvordan H.C. Andersens eventyr kan bruges i eksistentielle refleksioner over, hvorfor vi tænker, som vi gør, og mener det, vi gør. Hvis man inddrager denne dimension i forståelsen af H.C. Andersen, kalder vi det at undervise med H.C. Andersen.